7.8.2008

Taas mennään

Lähden huomenna Helsinkiin, matkustan sinne yksin junalla (mahtavuutta!) ja käyn katsomassa yksiä kissoja... sitten tapaan Viena K:n, me kaiketi vain istuksitaan jossain ja puhutaan katoavalla omalla kielellämme. 'h, muu ee auta. Sitten menen bussilla h o t e l l i i n odottamaan erästä tulevaksi työmatkalta. ! Me ollaan yötä hotellissa ! Vasta toinen kerta meille, eli aika harvinaista. Sitten syödään aamiainen noutopöydästä ja lähdetään Suomen Turkuun viettämään kesäloman rääppiäisiä.

Että semmosta hulinaa ja junanpenkin tuhlailua. Lopuksi palataan kuitenkin kotiin tarkistamaan onko maahumala ja muut kuolleet ikävään.Mukavaa viikonloppua teille, ihan jok'ikiselle!

9 kommenttia:

tuike kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua teille; että oikein hotelliin...! Ja maahumalasta älä ole huolissasi: se ei kuole KOSKAAN, jos nimittäin sitä kasvia tarkoitit.

mieke willems kirjoitti...

we can't read it, but your blog looks nice! like the logo too!

Anonyymi kirjoitti...

aevan se pittää johonnii hotelliin peästä..oesi kaet se meillehhii mahtunna..

aino kirjoitti...

hyviä meininkejä ja pitäkää hauskaa!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanata lomailua! :)

Tiuku kirjoitti...

Aika mainiolta kuulostaa.

Minuakin niin kovasti paljon huvittaisi lähteä Helsinkiin, jo tänään. Kello kahdeksan junalla. Mutta kun ei saa. Menisi taas nimittäin ihan juhlaksi ja rahan tulaukseksi. Toiste menen kyllä, ja joskus vielä junalla Turkuun (käynyt vain kerran)
Hotelleissa on ihana luksusta (siis myös niissä tavallisemmissa!) Ja vielä oman puoliskon kanssa (ilmeisesti niin??)Nauttikaahan ja pitäkää oikein kivaa!

Merja kirjoitti...

misä kaupunnisa hyö assuu nys sitte? (mullojjääny vähä epäseleväksi)

emäntä kirjoitti...

Kuulostaapa hauskalta viikonlopulta, toivottavasti nautitte=)

maijja kirjoitti...

Tuike; se oli pysytellyt hengissä!

Mieke willems; thank you, welcome aboard :)

Viena K; no mittee se sinähhii... minoon nyhhii jo takasi teälä kotona.


Kiitoksia kaikille muillekin, oli pikkasen mukava reissu!


PS. Merja; minä toistaiseksi vielä pohojospohojammaalla, kohta sinne Laphiin Rovaniemelle... Että taas vaihtuu 'itentiteetti' :]